Border Collie puppies
Home » Het eerste nest » De pups

De pups

Hieronder worden de pups aan u voorgesteld. Ter info: de pups blijven tot ca. 20 juli in hun nest bij moeder JoJo, maar mocht u hier problemen mee hebben i.v.m. vakantie of iets dergelijks, dan is in overleg veel mogelijk.

Omdat sommige pups heel veel op elkaar lijken, hebben ze nu allemaal eengekleurd lintje om hun nekje. Met een beetje geluk is dat op de fotopagina te zien.

De eerst geborene, Jazz, is een teefje. Ze heeft een doorlopende kraag en een piepklein wit vlekje op haar achterhoofd. Zij blijft bij ons als gezelschap voor JoJo. Jazz ontwikkelt zich tot nu toe als een vrolijk en nieuwsgierig hondje. Ze houdt van kusjes geven, en dat komt goed uit, want het vrouwtje krijgt graag kusjes.(NIET TE KOOP)

 

  Jack, een flinke reu. Hij was de zwaarste bij de geboorte en heeft een grote witte kraag met veel wit in zijn snuitje. Volgens ons wordt dit een goede lobbes. Jack gaat verhuizen naar Noord Holland en zal als Spike door het leven gaan. Rick (12), Mike (11), Jim (9) en Skip (7) worden zijn nieuwe baasjes, het wordt vast heel erg leuk voor hem. Spike is van een goede en afwachtende lobbes geleidelijk veranderd in een vrolijk en levenslustig hondje, die vaak uitdaagt om te spelen. Wanneer hij moe wordt heeft hij nogal wat ruimte nodig, hij slaapt vaak op z'n buik met z'n pootjes languit gestrekt. (VERKOCHT)
  Reu Scott, ook een flinkerd bij de geboorte. Hij heeft een smal wit streepje van voorhoofd naar kraag. Hij is de meest stabiele in groei en is inmiddels verreweg de zwaarste. Schott is eigenlijk weinig veranderd. Puur door zijn gewicht is hij de anderen vaak de baas zonder dominant te zijn. Hij gaat vaak z'n eigen gang, maar als er gespeeld wordt is hij altijd van de partij. Scott gaat naar het hoge noorden, naar Nienke en haar familie. Nienke probeert door regelmatig langs te komen, al een beetje band met Scott op te bouwen.  (VERKOCHT)
  Reutje Jesse, de kleinste, heeft een witte kraag die met een punt naar boven wijst en rechts net niet helemaal doorloopt. Ondanks dat hij de kleinste is redt hij zich prima tussen de anderen. Jesse is een echt roedeldier, gaat op in de meute, maar laat zich niet wegdrukken. Jesse heeft inmiddels een nieuw baasje gevonden en blijft lekker in de buurt wonen. Hij komt in een hondentrainersfamilie, wordt vast erg leuk voor hem. Zijn roepnaam wordt Jinn. (VERKOCHT)
  Joep, reu nr. vier; ook een van de kleineren. Hij heeft een zwarte vlek in z'n nekje midden in de witte kraag. Ondanks dat hij klein is, liep hij als eerste en ook het beste. Joep was en is de drukste en ondernemendste en vraagt de meeste aandacht. Maar wel een heel erg leuk hondje, vanaf het begin mijn favoriet. Joep gaat binnenkort verhuizen naar Cuijk en zal onder de naam Kalle verder gaan. (VERKOCHT)
  Joy, ons tweede teefje, haar kraag is links smaller dan rechts en wijst ook met een punt naar boven. De beide teefjes lijken veel op elkaar en doen het goed. Joy gaat wonen bij een groot gezin op een boerenerf en zal daar vast en zeker liefdevol opgroeien. Joy lijkt veel op Jazz, een vrolijk hondje dat lekker meedoet met de anderen.(VERKOCHT)
  Josh, de vijfde reu. Zijn kraag eindigt midden in z'n nekje en daardoor is hij links helemaal zwart. Hij loopt ook al wat beter dan de rest.  Josh lijkt veel op Jesse, gaat lekker z'n eigen gang en meldt zich wel als er wat te beleven valt. Samen met Jesse en Joep is hij een van de kleinsten, zij zoeken elkaar veel op. Wel grappig om te zien hoe ze zich ontwikkelen. (VERKOCHT)

Maak een Gratis Website met JouwWeb